Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

matematika és fizika Érettségi felkészítés évközi magánoktatás magántanárnál

Budapest XXI. kerület Erzsébet Kispest Csepel
4 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2419003
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Oktatás
Leírás
Kedves Tanuló,
 
 
    Bizonyára problémáid vannak a matekkal, fizikával, ha most itt jársz. Sokaknak a matek egy mars-béli érthetetlen kódgyűjtemény aminek kibogozása reménytelennek tűnik. Sokan elakadnak év közben, majd az egymásra épülő tananyagot már nagyon nehezen tudják elsajátítani, mivel a tanterv szerint nincs idő megállni, menni kell tovább. Így a csomó csak bonyolódik, megszületik az ellenérzés a matekkal kapcsolatban. De higgyétek el, mert saját tapasztalatból tudom, az érettségit is meg lehet írni 100%-ra, minimális időráfordítással!!!



    Magam 16 éve vagyok matematika és fizika magántanár. Ezalatt összesen több, mint 500 tanítványom volt, köztük hiperaktívak és diszkalkuliások. Kis idővel rájössz, hogy nincs olyan, hogy " hülye vagyok a matekhoz". MINDENKI KÉPES MEGÉRTENI ÉS MEGOLDANI A FELADATOKAT!!!  Építészmérnökként még tudom milyen érzés diáknak lenni, még nem felejtettem el, mint azt sok tanár. Ugyanakkor gyakorlatban látom a matek és fizika alkalmazását, hiszen ez a két tárgy, ha hiszitek ha nem, körülöttünk van. Ezt kell észrevenni, mert ha életszerűen gondolkozol, magadtól is képes vagy kitalálni sok összefüggést.



    Ahogy én dolgozom



   - FONTOS AZ ELMÉLET!!  Ha azt megérted képes vagy a bonyolult, vagy megkavart feladatokat is FELÜLRŐL átlátni és megoldani, mivel kialakul a kombinációs és problémamegoldó-készség.

   - A GYAKORLATI MUNKA!! az összes típusfeladat megoldásával rájössz, hogy az elmélet átültethető az életszerű feladatok, problémák könnyű megoldására.

   - Az ÖSSZEFÜGGÉSEKRE, TRÜKKÖKRE, KULISSZATITKOKRA helyezem a hangsúlyt, így átláthatóvá válik a teljes rendszer. Megjön a sikerélmény és átírod magadban azt a kényszerképzetet, hogy " én lüke vagyok a matekhoz, fizikához"

   - A VILÁGOS, HÉTKÖZNAPI MAGYARÁZAT az első lépés a hivatalos matematikai definíciókhoz. Senki nem várja el, hogy magyarázat nélkül mindent megérts a tankönyvből. A tankönyv - sajnos - egy sűrítmény a lényegről - és gazdasági okok miatt nem tér ki a nyugodt, emberi magyarázatokra

   - MINDEN DIÁKHOZ MEGVAN AZ ÚT. Mindenki máshogy gondolkodik és mások az erősségei. Az én feladatom, hogy ezt feltérképezzem és lefordítsam a Te nyelvedre. Súlyos hiba ha a tanár csak a saját verzióját mutatja meg, ami sokszor nem egyezik a tanulóéval. Ez esetben gyakori a sikertelenség vagy ami még rosszabb a tanár a saját empátia hiányát ráfogja a diák butaságára. Ez tűrhetetlen.

   - NÁLAM A KETTES NEM CÉL,  mivel ha megteszed azokat a lépéseket amit megadok, otthon vagy az órán, akkor 4 - 5 már meg is van. Hidd el ez ennyire egyszerű. Mindenki képes rá, ezt meg kell tapasztalnod és az órámon meg is fogod, de:

   - SEMMIT SEM ADNAK INGYEN!!! Ha jó AKARSZ lenni egy adott témában, az élet bármely területén, akkor azért tenni kell. Én megadom a lépéseket, mikor mit kell megérteni vagy ritkán megtanulni. A házi feladatokra szükség van. Egyrészt az önálló munka miatt - hiszen a vizsgán, a dolgozaton, az érettségin nem leszek melletted, csak lelkiekben -, másrészt a kellő rutin miatt.  

   - A RUTIN adja meg a nyugalmat. A vizsgán nem stresszelsz, mert látod, hogy ugyanazt kérdezik amit már begyakoroltunk. Emiatt nincs olyan, hogy " izgultam és elszámoltam" vagy " jajj, leblokkoltam"







   Az órákat elsősorban itthon tartom, ennek több oka van:



  - A korrepetáláshoz számítógépet és egyéb segédeszközöket használok, amit nehézkes szállítani. 3D tervező programokkal kiválóan bemutatható a síkbeli és térbeli geometria, a matematikai programok révén a függvények változása jól szemléltethető, stb.



  - Bevált taktika ha nem otthon a megszokott közegedben tanulsz, hanem a magántanárnál. Tapasztalat szerint jobban odafigyeltek. 



   

    Ezek ellenére, ha fontos házhoz is megyek Csepel XXI , Erzsébet XX , Ferencváros IX , Kispest XIX , XI kerületekben.





A matek és fizika magánórákat Csepelen tartom a 151 busz és a HÉV megállójától 1 percre.Győrben egyeztetés alapján.





    Elérhetőségeim:



    Tóth Richard



    tel.: 0630 390 40 95  (minden nap 9-21 óráig)

    email: toth.richie@gmail.com
 

Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630390-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Erzsébet Kispest
Csepel


Hasonló hirdetések

  • Matematika korrepetálás
    Budapest XXI. kerület
    ONLINE matematika korrepetálást, érettségire, vizsgákra való felkészítést vállalok általános- és középiskolások számára. Általában 1,5 órát tartok egyben, ezért kérek 6 ezer forintot. Visszatérő tanítványoknak nincs áremelés, így akár általános iskol...
    • Oktatás - Budapest XXI. kerület
    4 napja, 16 órája
  • Régen frissült
    Budapest XXI. kerület, Csepel-sziget
    Történelem és földrajz tantárgyakból középiskolai tanár javítóvizsgára, valamint érettségire közép és emelt szinten felkészítést vállal­. 06-20-249-41-30; 420-21-58...
    • Oktatás - Budapest XXI. kerület
    6 hónapja
  • Régen frissült
    Kémia és biológia korrepetálás felsőtagozatosoknak
    Budapest XXI. kerület, Budapest, Budapest
    Emberközpontú, nyugodt légkörű korrepetálás vállalok felsőtagozatosoknak elsősorban kémiából, biológiából. Többdiplomás középkorú mérnök vagyok. 5000ft/50 perc. Délelőtt is, sürgős esetben hétvége sem kizárt, egyéni megállapodás alapján. Hívjon bizal...
    • Oktatás - Budapest XXI. kerület
    3 éve, 5 hónapja
  • Régen frissült
    Matek-angol-sakk Oktatás Együtt érző kedves tanártól
    Budapest XXI. kerület
    Matek oktatást vállalok főleg a reménytelenek részére bárkivel megszeretettem a matematikát . 1óra 1500ft-3000ft megegyezes szerint Angol csak kezdőknek! 2500ft/ óra Sakkot minden szinten minden korosztálynak professzionális sakkoktató vagyok tanítvá...
    • Oktatás - Budapest XXI. kerület
    3 éve, 7 hónapja
  • Régen frissült
    Budapest XXI. kerület
    Egyetemet végzett tanárnő angoltanitást vállal.Korrepetálás,nyelvvizsgára felkészítés,stb.Óradíj:kb.2000ft/ó....
    • Oktatás - Budapest XXI. kerület
    6 éve
 
Kapcsolat a hirdetővel

  • 0630390-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Erzsébet Kispest
Csepel