Ezt a hirdetést archiválták.

Ügyfélmenedzser/koordinátor

Budapest XXI. kerület
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapest XXI. kerület
    Azonnali kezdéssel keresünk tapasztalattal rendelkező, munkájára igényes, egyedüli munkavégzésre is képes munkatársat szobalány, takarító munkakörbe. Szállás, ellátás biztosított. Munkavégzés helye: Ausztria-Salzburg tartomány-3 csillagos hotel Fényk...
    • Szállodai, idegenforgalmi munka - Budapest XXI. kerület
    8 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    Takaritoi állás keresés
    Budapest XXI. kerület
    Takaritoi állást keresek 8-16 ig Csepelen lakom...
    • Szállodai, idegenforgalmi munka - Budapest XXI. kerület
    3 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4249582
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Szállodai, idegenforgalmi munka
Leírás
Középkorú, igényes, agilis és dinamikus tanácsadó hölgy új munkáját keresi!

Elsősorban rugalmas/változó beosztással, mozgásteret és önállóságot adó tevékenységet keresek elsősorban adélutáni órákban. A helyhez kötött elfoglaltság is érdekel, amennyiben pörgős, mozgalmas, monotonitást mellőző munkáról van szó. Amiben a társalgási angolomat módomban áll fejleszteni, szinten tartani még inkább motivál. 

Legyen az programszervezés, koordinálás, ügyfél kapcsolattartás- ügyintézés, partnerszervezés vagy közösségi kapcsolatépítés, humán érdekvédelem.Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készségem révén szinte bármit megszervezek, elintézek-kinyomozok, megoldásközpontú vagyok, nekem a folyamatos pörgés és változás nem okoz gondot! Sőt, kifejezetten amolyan univerzális "jövő-menő menedzser" feladatkört keresek. Pénzügyi értékesítésben már nem tudom elképzelni magam, inkább a wellness, hr, idegenforgalom, ügyfélkapcsolatok állnak hozzám közel. 16 éve az ügyfélmenedzsment, HR terülelen mozgok, 10 éves sales, 3 éves toborzás-kiválasztási, 4 éves irodavezetési tapasztalattal bírok. A holisztikus-alternatív terápiák és önfejlesztés a hobby területem.



Elsősorban Dél-Pest, Szigetszentmiklós-Halásztelek-Szigethalom régióban örülnék, de Budapest belváros könnyen megközelíthető régió is megfelel. 

Korrekt, értékelhető megkeresést e-mailen telszám megadásával várom



EROTIKUS AJÁNLATOKKAL KÉREM KÍMÉLJENEK!!! Köszönöm.

Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület